MINI VENTILASJON 

MITSUBISHI MINI VENTILASJON

Egenskaper


Mitsubishi Electric VL-100 er en effektiv miniventilasjon som ventilere bort utrivelig lukt, mugg og radon via tilkoblingsrør. Du kan altså lufte og forbedre inneluften til tross for stengte vinduer. Lufter du med åpne vinduer forsvinner den verdifulle varmen ut av huset og kald luft strømmer inn, noe som resulterer i en unødvendig kostnad ettersom luften må varmes opp. Den beste løsningen på dette problemet er Mitsubishi Electric VL-100 som sørger for at du får frisk luft uten å måtte åpne ett eneste vindu. Samtidig gjenvinner du ca. 75% av energien og beholder varmen. Den høye virkningsgraden skyldes den patenterte varmeveksleren som eliminerer avfrostingsbehovet og som overfører en betydelig større del av energien fra luften enn en tradisjonell varmeveksler av plast eller aluminium gjør. Med en enkel installasjon, kun to hull i veggen, passer den perfekt for alle bygningstyper som har problemer med alt fra radon og mugg til røyklukt og dårlig ventilasjon. Miniventilasjonen gir både friskere inneluft og hjelper deg med å spare penger.

Lukt, mugg, røyking, radon – det er mye som kan påvirke innemiljøet og ditt velbefinnende. Radonet som finnes i luften er farlig for mennesker å puste inn ettersom det øker risikoen for lungekreft. Å installere ventilasjonsaggregatet fra Mitsubishi Electric senker radonforekomstene betydelig, selv ved lav viftehastighet.

Mitsubishi Electric VL-100 passer utmerket til alle typer bygninger. Alt fra boder og mindre lokaler til hjemmebruk i anneks, kjellere og garasje. Men også i radonhus og små konferanserom der ventilasjon mangler eller trenger forbedring. Den passer for alle som vil ha god ventilasjon uten å gå på akkord med innendørsvarmen.Tekniske data


Luftstrøm

Lav: 65 m3/hHøy: 105 m3/h

Lydnivå

Lav: 25 dB(A)Høy: 37 dB(A)

Temp. gjenvinning, ytelse

Lav: 80%Høy: 73%

Strømtilførsel

220-240/50Hz

Effekt

13 - 34 W

Vekt

7,5 kg

Mål (LxBxH)

620 x 265 x 200 mm